FLEXXIS KAPPERSSOFTWARE

Bouw uw toekomst op als professionele kapper met ons kappersprogramma “Flexxis”.

Hebt u ooit gedroomd om een kapper/kapster ondernemer te worden of wenst u een professionele carrière als kapper/kapster?

Als uw antwoord ja is en u wenst een goede positie te bereiken in deze competitieve markt van de kappers/kapsters, dan vind je hier alle antwoorden op uw vragen en we verzekeren u dat na het lezen van deze blog u één stap vooruit zal zijn op weg naar uw droom en kennis.

De vraag naar kapsalons en kapper/kapsters groeit met de dag doordat mensen zich steeds meer bewust worden van hun lichaam en haar. Als gevolg, is de markt van kapsalons zeer concurrerend en als het gaat om het maken van goede positie in de markt, het vrij uitdagend wordt, want er zijn vele opties beschikbaar op de markt. Maar zoals men zegt “ieder probleem heeft een oplossing”, dit probleem heeft ook een oplossing, en de naam van de oplossing is “Flexxis kappersoftware” ontworpen door Flexxis en verkrijgbaar in België via WTCS (Webdesign Translations Computer Services).

flexxis-kassa-software-voor-kapsalon-beauty-1_mini

WTCS is een bedrijf dat onder andere het kappersprogramma Flexxis verdeeld in België. Flexxis is een bedrijf dat een flexibele & gemakkelijke te gebruiken software ontwikkelt voor kapsalons met de beste resultaten en bied ook de beste online agenda. Flexxis Kappersoftware heeft veel kappers hun droom vervuld. Als je talent hebt in uw beroep en bereid bent om alles te doen om uw droom te verwezenlijken kan niets u tegen houden. Laten we nu praten over de diensten van Flexxis.

  • Kassa: Kassa software in de Cloud voor kapsalons, wellnessinstituten en schoonheidsinstituten, die niet alleen uw kassa beheert maar ook uw steeds groeiende aantal klanten bijhoud.

 

  • Klanten: geeft de faciliteit voor het beheren van uw klanten, en het analyseren van uw klanten.

 

  • Online agenda: ontwikkeld voor kapsalons waarmee 24*7 met gemak afspraken kunnen gemaakt worden door uw klanten.

 

  • Marketing: faciliteit om rechtstreeks vanuit het programma marketing te doen. Meerdere selecties mogelijk en opties om via e-mail aan marketing te doen.

 

  • Stock: verstrekt de faciliteit om uw geld te besparen door het slim aankopen van uw producten.

 

  • Helpdesk: Biedt volledige ondersteuning voor al uw vragen.

 

  • Medewerkers: vergemakkelijken van het opvolgen van wat uw medewerkers allemaal gedaan hebben via de software en een overzicht van elke medewerker.

 

  • Rapportages: u kan rapportages genereren door de welke u uw Salon kan analyseren op de groei van onder andere de verkoop van producten en diensten, omzet, enz. die u verder helpen bij de planning.

Kapsalon-Software-cloud

Flexxis software – het kappers-programma gemaakt met de nieuwste technieken. Flexxis kappersoftware implementeert veel bekende functies die nodig zijn voor uw Salon. Vele bekende kappers gebruiken deze software die geleid hebben tot meer omzetten te genereren.

Hier is wat Theo Heebing te vertellen heeft over de software:  “Met Flexxis afspraak Online zijn wij 24 uur 7 dagen per week bereikbaar. Onze klanten maken veelvuldig gebruik van dit unieke systeem en boeken hun afspraak nu rechtstreeks in ons afsprakenboek. Dat scheelt veel telefoontjes per dag, een echte aanrader!”

Er zijn vele voordelen van het gebruik van deze software, laten we eens een kijkje nemen op een aantal van de voordelen die u krijgt als u voor deze software kiest:

– Flexxis Cloud: Flexxis werkt volledig in de Cloud waardoor je 24/7 live vanuit huis/ kantoor/ vakantie alle gegevens inzien en kunt wijzigen. Je gegevens kunnen nooit meer verloren gaan en de pc’s in de salon hoeven na werktijd niet aan te blijven staan.

– Flexxis Fall-Back: Het kan voorkomen dat de internetverbinding in de salon niet (goed) werkt. Wanneer dit het geval is, treedt automatisch de Fall-back versie in. Zo kun je altijd gebruik maken van Flexxis!

– Flexxis Online: dankzij het Online Afsprakenboek in combinatie met ons digitale afsprakenboek worden bezettingsverbeteringen gehaald van 10 % tot 20 %! Je bent niet langer 50 uur per week (openingstijden) bereikbaar, maar 168 uur (7 x 24 uur)! Wat je hiervan mag verwachten en ook zult krijgen is MEER winst, want je bezettingsgraad neemt onherroepelijk toe.

flexxis-Kapperssoftware

Als u een succesvolle kapper/kapster ondernemer wilt worden, dan is Flexxis de beste en slimste keuze voor u. Dus, dit was gewoon de trailer over de software, als u meer wilt weten, neem dan een kijk op de volgende pagina  https://wtcs.be/kapperssoftware/