Blog

Februari 2019 WTCS Website Design Diensten in Mol


Bent u op zoek naar een bedrijf die uw bedrijfswebsite kan ontwerpen of uw bestaande website herontwerpen en deze beter maken? Dan haalt WTCS graag hun creativiteit uit de kast. Wij houden een scherp oog op elk deel van het ontwerp dat de “geest” van uw onderneming/bedrijf weerspiegelt.

Seo

In deze internet wereld, als u uw bedrijf wilt laten groeien, is het ontwikkelen van uw zakelijke website één van de meest cruciale onderdelen is om mensen uw bedrijf makkelijk te laten vinden altijd en overal. Dus het maken van professionele en gebruiksvriendelijke website, wordt een belangrijke factor voor de groei van uw bedrijf. Er zijn vele opties beschikbaar op de markt om uw website te bouwen, dus is het heel moeilijk om de beste optie te kiezen. We hebben allemaal criteria ’s voor onze website van hoe het er moet uitzien en aanvoelen, de teksten enz. En het is niet ieders kopje thee om uw website te maken volgens uw behoefte.  Maar wat als u enkel aan ons al uw beeldmateriaal zoals logo enz. en teksten aan ons bezorgd en de criteria ‘s (indien nodig) en uw website wordt gebouwd volgens uw eisen en dit aan een betaalbare prijs? Ja, dit alles is alleen mogelijk bij WTCS (Webdesign Translations Computer Services) met expertise in webdesign en het ontwikkelen van professionele websites tegen een betaalbare prijs.  WTCS ontwerpt zowel gebruiksvriendelijke als responsive webdesign.  Als uw bedrijf niet zo groot is en u hebt maar een klein budget, hoeft u daarover geen zorgen te maken, wij ontwerpen ook websites voor kleinere bedrijven.

WTCS is één van de beste webdesign bedrijven in België gelegen in Mol. De fundamentele elementen die WTCS in de eerste fase overwegen zijn de klant vereisten, gebruiksgemak, zoekmachineoptimalisatie, en de technische details, deze zijn allemaal noodzakelijk om een website te ontwerpen in deze zeer concurrerende markt. Maar het belangrijkste dat ons onderscheid van de andere bedrijven is dat ons team een domein host gebruikt die uw positie in de markt laat groeien. Of u nu een eenvoudige of een complexe web ontwerp wenst zijn wij altijd beschikbaar om u daarbij te helpen.

WTCS biedt niet alleen betaalbare webdesign in Mol en gans België maar biedt ook aangepaste website design en creatieve webdesign in Mol en omstreken. Voor ons kiezen zou de juiste en slimme keuze zijn voor u.

Welkom aan al onze klanten en nieuwe klanten

 

Laten we een korte blik nemen naar de webdesign diensten in Mol aangeboden door WTCS:

 • Custom web design in Mol: WTCS biedt de aangepaste webdesign volgens uw behoefte. Elke website is uniek op zijn eigen manier dus in eerste instantie, begrijpen wij uw behoeften en uw doelstellingen over de website en na het ontdekken van uw vereisten, merk en doelstellingen zullen wij u helpen kiezen om de beste optie voor uw website te ontwerpen.
 • Creative web design in Mol: WTCS maakt het ontwerp door de klant in gedachten te houden en op deze manier u helpt uw bedrijf zo snel mogelijk te laten groeien op de markt.
 • Responsive web design in Mol: Een Responsive website is niet meer een optioneel ding, daar het uw website op alle toestellen met verschillende formaten perfect blijft functioneren. Elke websites die ontworpen zijn door WTCS passen zich perfect aan elk apparaat aan.

responsive-web-design

Het ontwikkelen van een website is een zeer cruciaal onderdeel om uw bedrijf te laten groeien, dus is het zeer belangrijk om te kiezen voor de juiste optie wanneer u van plan bent om uw zakelijke website te laten ontwerpen. Na het lezen van sommige van onze diensten zoals hierboven vermeld, verzekeren wij u dat WTCS te vertrouwen en te kiezen de beste optie voor u is en wij uw aan verwachtingen zullen voldoen.  Om meer van onze diensten te weten te komen en een gratis offerte voor uw website wenst, kijk dan gerust verder op volgende link https://wtcs.be/responsive-webdesign/

 

 

 

 

 

Januari 2019 FLEXXIS KAPPERSSOFTWARE


Bouw uw toekomst op als professionele kapper met ons kappersprogramma “Flexxis”.

Hebt u ooit gedroomd om een kapper/kapster ondernemer te worden of wenst u een professionele carrière als kapper/kapster?

Als uw antwoord ja is en u wenst een goede positie te bereiken in deze competitieve markt van de kappers/kapsters, dan vind je hier alle antwoorden op uw vragen en we verzekeren u dat na het lezen van deze blog u één stap vooruit zal zijn op weg naar uw droom en kennis.

De vraag naar kapsalons en kapper/kapsters groeit met de dag doordat mensen zich steeds meer bewust worden van hun lichaam en haar. Als gevolg, is de markt van kapsalons zeer concurrerend en als het gaat om het maken van goede positie in de markt, het vrij uitdagend wordt, want er zijn vele opties beschikbaar op de markt. Maar zoals men zegt “ieder probleem heeft een oplossing”, dit probleem heeft ook een oplossing, en de naam van de oplossing is “Flexxis kappersoftware” ontworpen door Flexxis en verkrijgbaar in België via WTCS (Webdesign Translations Computer Services).

flexxis-kassa-software-voor-kapsalon-beauty-1_mini

WTCS is een bedrijf dat onder andere het kappersprogramma Flexxis verdeeld in België. Flexxis is een bedrijf dat een flexibele & gemakkelijke te gebruiken software ontwikkelt voor kapsalons met de beste resultaten en bied ook de beste online agenda. Flexxis Kappersoftware heeft veel kappers hun droom vervuld. Als je talent hebt in uw beroep en bereid bent om alles te doen om uw droom te verwezenlijken kan niets u tegen houden. Laten we nu praten over de diensten van Flexxis.

 • Kassa: Kassa software in de Cloud voor kapsalons, wellnessinstituten en schoonheidsinstituten, die niet alleen uw kassa beheert maar ook uw steeds groeiende aantal klanten bijhoud.

 

 • Klanten: geeft de faciliteit voor het beheren van uw klanten, en het analyseren van uw klanten.

 

 • Online agenda: ontwikkeld voor kapsalons waarmee 24*7 met gemak afspraken kunnen gemaakt worden door uw klanten.

 

 • Marketing: faciliteit om rechtstreeks vanuit het programma marketing te doen. Meerdere selecties mogelijk en opties om via e-mail aan marketing te doen.

 

 • Stock: verstrekt de faciliteit om uw geld te besparen door het slim aankopen van uw producten.

 

 • Helpdesk: Biedt volledige ondersteuning voor al uw vragen.

 

 • Medewerkers: vergemakkelijken van het opvolgen van wat uw medewerkers allemaal gedaan hebben via de software en een overzicht van elke medewerker.

 

 • Rapportages: u kan rapportages genereren door de welke u uw Salon kan analyseren op de groei van onder andere de verkoop van producten en diensten, omzet, enz. die u verder helpen bij de planning.

Kapsalon-Software-cloud

Flexxis software – het kappers-programma gemaakt met de nieuwste technieken. Flexxis kappersoftware implementeert veel bekende functies die nodig zijn voor uw Salon. Vele bekende kappers gebruiken deze software die geleid hebben tot meer omzetten te genereren.

Hier is wat Theo Heebing te vertellen heeft over de software:  “Met Flexxis afspraak Online zijn wij 24 uur 7 dagen per week bereikbaar. Onze klanten maken veelvuldig gebruik van dit unieke systeem en boeken hun afspraak nu rechtstreeks in ons afsprakenboek. Dat scheelt veel telefoontjes per dag, een echte aanrader!”

Er zijn vele voordelen van het gebruik van deze software, laten we eens een kijkje nemen op een aantal van de voordelen die u krijgt als u voor deze software kiest:

– Flexxis Cloud: Flexxis werkt volledig in de Cloud waardoor je 24/7 live vanuit huis/ kantoor/ vakantie alle gegevens inzien en kunt wijzigen. Je gegevens kunnen nooit meer verloren gaan en de pc’s in de salon hoeven na werktijd niet aan te blijven staan.

– Flexxis Fall-Back: Het kan voorkomen dat de internetverbinding in de salon niet (goed) werkt. Wanneer dit het geval is, treedt automatisch de Fall-back versie in. Zo kun je altijd gebruik maken van Flexxis!

– Flexxis Online: dankzij het Online Afsprakenboek in combinatie met ons digitale afsprakenboek worden bezettingsverbeteringen gehaald van 10 % tot 20 %! Je bent niet langer 50 uur per week (openingstijden) bereikbaar, maar 168 uur (7 x 24 uur)! Wat je hiervan mag verwachten en ook zult krijgen is MEER winst, want je bezettingsgraad neemt onherroepelijk toe.

flexxis-Kapperssoftware

Als u een succesvolle kapper/kapster ondernemer wilt worden, dan is Flexxis de beste en slimste keuze voor u. Dus, dit was gewoon de trailer over de software, als u meer wilt weten, neem dan een kijk op de volgende pagina  https://wtcs.be/kapperssoftware/